• skonstruowana w oparciu o najnowsze rozwiązania technologiczne
• przeznaczona do użytku w dużych sklepach, marketach, cateringu, gastronomii, a także w zakładach zbiorowego żywienia
• idealna do krojenia sera
• nóż, pokrywa noża i płyta oporowa pokryte teflonem
• tryb pracy automatycznej i manualnej
• maksymalna prostota obsługi
• możliwość regulowania prędkości przesuwu stołu oraz długości skoku stołu podawczego poprzez panel sterowania
• wyłączenie maszyny w przypadku wykrycia braku sera do cięcia
• wydajność: 30 do 60 plastrów na minutę
• wykonana z materiałów nierdzewnych o dużej gładkości
• pochylone ostrze o średnicy Ø 300 mm
• idealny pochył stołu podawczego do noża pod kątem 45°
• stół podawczy wyposażony w mechanizm dociskacza zapewniający stabilność położenia krojonego produktu
• grubość krojonego plastra: 0 – 28 mm
• wbudowana ostrzarka o najnowocześniejszym rozwiązaniu w zakresie konstrukcyjnym i materiałowym