Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi z sitkiem o średnicy 70mm i otworami 6mm o wydajności chwilowej 200kg/h. Świetnie sprawdza się w dużych restauracjach, sklepach spożywczych, mięsnych i małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania maszynki do mielenia mięsa jest gwarancją satysfakcji.
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa Profi Line marki Hendi. Wilk dzięki wydajności chwilowej 350kg/h i mocy 1900W doskonale sprawdza się w marketach, supermarketach, zakładach żywienia zbiorowego, szpitalach i cateringu. Wysoka jakość wykonania urządzenia, system unger, rewers jest gwarancją satysfakcji.
Kotleciarka elektryczna marki HENDI to urządzenie nacinające i zmiękczające porcje mięsa przeznaczone na kotlety. Polecana do restauracji, sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych. Dzięki przemyślanej konstrukcji maszyna jest bardzo łatwa w obsłudze i czyszczeniu.
Profesjonalna elektryczna piła do kości marki Hendi. Wysoka jakość jakość, perfekcyjne wykonanie oraz niezwykła funkcjonalność sprawiają, że podany produkt to jedna z najlepiej sprzedających maszyn do cięcia kości na polskim rynku.
Profesjonalna piła do kości marki uznanego włoskiego producenta FIMAR. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w produkcji urządzeń dla przemysłu mięsnego produkty FIMAR cieszą się wysoką renomą wśród użytkowników z całego świata. Wysoka jakość, dopracowane wykonanie i wysoka funkcjonalność sprawiają, że podany produkt będzie służył jego użytkownikom przez wiele lat.
Profesjonalna szatkownica elektryczna do warzyw Kitchen Line marki HENDI posiadająca w zestawie 5 tarcz tnących: plastry 2 i 4mm, wiórki 3, 5 i 7mm. Urządzenie doskonale nadaje się do krojenia dużych ilości warzyw, świetnie sprawdza się zarówno w małej jak i dużej gastronomii.